За ініціативи Ради національно-культурних товариств Вінниччини грузинська спільнота під керівництвом Мерабі Нарсіа розпочала проведення майстер-класів із приготування традиційних грузинських страв для ветеранів війни та членів їхніх родин.
Учасники заходу мали можливість власноруч навчитися готувати знамениту грузинську страву — хачапурі по-аджарськи. Ветерани не лише здобули нові кулінарні навички, а й ознайомилися з елементами грузинської культури та поспілкувалися у теплій, дружній атмосфері.
Як зазначила в.о. начальника Управління у справах національностей та релігій ОВА Юлія Мандрика, ця ініціатива спрямована на соціальну підтримку та психологічне розвантаження ветеранів, сприяє їхній адаптації до мирного життя, створює умови для спілкування, взаємопідтримки та зміцнення відчуття спільноти.
Захід відбувся за сприяння Департаменту ветеранської політики та Управління у справах національностей та релігій Вінницької ОВА, а також Вінницького обласного клінічного медичного реабілітаційного центру ветеранів війни та радіаційного захисту населення.
Висловлюємо щиру вдячність організаторам за підтримку наших захисників.