У рамках програми Президента «Здорова Україна» в області створюють нові простори для занять спортом та активного відпочинку.  

На Вінниччині триває втілення президентської програми «Здорова Україна», в рамках якої у кожній громаді області створюють «Активні парки» з метою зміцнення здоров'я місцевих мешканців. 

Сьогодні, 27 жовтня, на Вінниччині відкрили ще три Активних парки в рамках ініціативи Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

У межах програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна» триває реалізація проекту «Активні парки – локації здорової України», який має на меті створення умов для фізичної активності громадян та популяризації здорового способу життя серед українців.

На Вінниччині з’явився ще один простір для занять спортом у рамках ініціативи Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

"Активний парк-локація Здорової України" у Могилеві-Подільському використовується місцевими жителями. Діти, молодь, дорослі разом проводять вільний час на спортивному майданчику та діляться новими вправами. Змінюємося разом з відомими тренерами. Покращуємо здоров’я, чекаємо на Ваші позитивні відгуки!» - зазначає Голова обласної державної адміністрації Сергій Борзов.

Спортивна інфраструктура Вінницької області поповнилась ще однією сучасною і якісною локацією. В селі Агрономічне на спортивному майданчику біля школи сьогодні, 21 вересня, відкрили  третій «Активний парк» на Вінниччині.

Сьогодні, 16 вересня, у Могилеві-Подільському відкрили другий на Вінниччині «Активний парк» в рамках програми Президента Володимира Зеленського  «Здорова Україна».