Як повідомив голова ОДА Сергій Борзов, з початку сезону цукровими заводами області вироблено понад 200 тис. тонн цукру.
За його словами, очікувані обсяги переробки цукрових буряків становлять майже 2 млн. тонн – це на рівні минулорічних. Вже перероблено понад 1,5 млн. тонн солодких коренів. Цукристість становить – 16,1%.
Сергій Борзов зазначив, що три цукрових заводи вже завершили сезон цукроваріння: ТОВ «Юзефо-Миколаївська АПК» ВП «Михайлинський цукровий завод», ТОВ «Іллінецький цукровий завод» та ТОВ «Цукорагропром» філія Жданівський цукровий завод.
Попередньо, три заводи працюватимуть до кінця грудня та в січні 2021 року - ВП «Гайсинський цукровий завод», ТОВ «АК «Зелена долина» ВП «Цукровий завод» та ВП «Крижопільський цукровий завод».
