Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

16 липня, в рамках виконання Плану заходів на 2019 рік Програми розвитку туризму у Вінницькій області на 2017-2020 роки, працівниками Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА та ГО «Громадський простір 2.0» організовано навчання з питань розвитку туризму, яке відбулось на території зеленої садиби «Подільська родина» у с. Гайове Барського району.                             

Семінар на тему: «Успішні практики розвитку сільського зеленого туризму в регіоні» відвідали представники громадськості та бізнесу сільського зеленого туризму Вінниччини.

Під час заходу голова громадської неприбуткової організації Вінницький обласний осередок «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні», господиня садиби «Подільська родина» Оксана Бас поділилася власним досвідом з даного питання та надала цінні рекомендації для тих осіб, які прагнуть розвивати сільський зелений туризм.

У свою чергу, заступник голови ГО «Освітній простір 2.0» Вікторія Турчак розповіла про бізнес-моделі та джерела залучення коштів для власної  справи, а також провела практичне заняття зі створення власної бізнес-моделі в сільському зеленому туризмі. Після цього окремі представники груп презентували свої напрацювання.

Також експерт в галузі управління бізнесом Галина Іванченко надала практичні поради з впровадження брендингу в галузі туризму та запропонувала учасникам семінару розробити концепцію бренду для власної справи та презентувати свої розробки.

Зокрема, присутні оглянули садибу «Подільська родина» та взяли участь у майстер-класах з виготовлення «янголів» з місцевих трав, а також у  випіканні «чарівних жайворонків» з тіста. Крім цього, учасники зустрічі ознайомилися з обрядом сватання та іншими народними традиціями, продегустували страви подільської кухні, приготовані в печі, а разом із ковалем викували підкови на щастя.

Під час заходу учасники навчального семінару набули практичних навичок з організації та роботи сільських зелених садиб, а також поділилися власним досвідом у галузі туризму.