1. Регіональну програму розвитку автомобільних доріг у Вінницькій області на 2024–2028 роки, яку затверджено наказом Начальника обласної військової адміністрації від 29 листопада 2023 року №1434.

Метою Програми є визначення заходів, спрямованих на відновлення та належне експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, посилення взаємодії між органами державної влади і органами місцевого самоврядування у питаннях відновлення та розвитку дорожньої сфери для забезпечення сталого економічного розвитку області.

  1. Регіональну програму підвищення безпеки дорожнього руху у Вінницькій області на 2024 – 2028 роки, яку затверджено наказом Начальника обласної військової адміністрації від 08 грудня 2023 року №1461.

Програма спрямована на визначення пріоритетів у сфері безпеки дорожнього руху, формування напрямів і способів їх досягнення, а також формування в усіх учасників правовідносин у сфері безпеки дорожнього руху розуміння перспектив і орієнтирів для забезпечення належного стану безпеки дорожнього руху.