ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

29.11.2023

Вінниця

№ 1434

 

 

Про затвердження Регіональної

програми розвитку автомобільних доріг

у Вінницькій області на 20242028 роки

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про джерела фінансування дорожнього господарства України», «Про автомобільні дороги», статті 91 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», Національної транспортної стратегії України на період до 2030 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30 травня 2018 року № 430-р, з метою забезпечення належного функціонування, відновлення та розвитку дорожньої мережі

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Регіональну програму розвитку автомобільних доріг у Вінницькій області на 2024–2028 роки (далі – Програма), що додається.
  1. Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» (В. Горобчук), рекомендувати органам місцевого самоврядування, в межах повноважень, забезпечити:

1) виконання заходів і завдань Програми;

2) надання інформації про хід виконання Програми Управлінню дорожнього господарства обласної військової адміністрації щоквартально до  25 числа числа місяця, наступного за звітним періодом.

  1. Управлінню дорожнього господарства обласної військової адміністрації здійснювати моніторинг виконання заходів Програми та щоквартально до 10 числа другого місяця звітного періоду інформувати обласну військову адміністрацію про хід виконання Програми.
  2. 4. Рекомендувати органам місцевого самоврядування забезпечити розробку та затвердження в установленому законодавством порядку місцевих програм розвитку вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області.
  1. 5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                              

            Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Програма.doc (Розмір - 2970КБ)