ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

08.12.2023

 Вінниця

№ 1461

 

Про затвердження Регіональної

програми підвищення безпеки

дорожнього руху у Вінницькій області

на 20242028 роки

 

Відповідно до статті 5 Закону України «Про дорожній рух», статті 91 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2022 року № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», з метою забезпечення та підвищення рівня безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування і   вулично-дорожній мережі населених пунктів області,

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити Регіональну програму підвищення безпеки дорожнього руху у Вінницькій області на 2024–2028 роки (далі – Програма), що додається.
  1. Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Віннцькій області, Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області, Управлінню патрульної поліції у Вінницькій області, Відділу державного нагляду (контролю) у Вінницькій області Державної служби України з безпеки на транспорті, Департаменту гуманітарної політики обласної військової адміністрації, Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної військової адміністрації, районним військовим адміністраціям, рекомендувати органам місцевого самоврядування, в межах повноважень, забезпечити:

1) виконання заходів і завдань Програми;

2) надання Управлінню дорожнього господарства обласної військової адміністрації інформації щоквартально до 25 числа місяця, наступного за звітним періодом про хід виконання Програми.

  1. Управлінню дорожнього господарства обласної військової адміністрації здійснювати моніторинг виконання заходів Програми та щоквартально до 10 числа другого місяця звітного періоду інформувати обласну військову адміністрацію про хід виконання Програми.
  1. 4. Рекомендувати органам місцевого самоврядування забезпечити розробку та затвердження в установленому законодавством порядку місцевих програм підвищення безпеки дорожнього руху у населених пунктах області.
  1. 5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                 

         Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити. Програма.doc (Розмір - 17 891КБ)