Презентація першого тому «Книги пам'яті полеглих за Україну. Вінницька область» пройшла сьогодні у Вінницько-Хутірській бібліотеці-філії №4 .

Ця подія дає старт  великого турне авторів «Книги Памʼяті»  по Вінницькій області. У книзі зібрана інформація про мешканців області, які загинули у боях за незалежність країни з 2014-го по 24 лютого 2022 року.

Жителям Вінницько-Хутірського старостинського округу  є ким пишатись — героїчні постаті односельчан назавжди закарбовані в сучасній історії України.

Під час зустрічі жителі громади щиро дякували авторам зібрання,  які презентували  «Книгу пам'яті полеглих за Україну. Вінницька область» - Ользі Коляструк, Анатолію Войнаровському та Максимові Царенку.

Тож  у Вінницько-Хутірській бібліотеці-філії №4 тепер є власний екземпляр книги аби з нею  могли ознайомитись якнайбільше мешканців.
Нагадаємо, що у планах авторів першого тому «Книги Памʼяті», виданого коштом обласного бюджету - донести унікальне зібрання до кожної родини, чиїх рідних розміщено інформацію у виданні.  

Вічна пам'ять Героям, які віддали своє життя за Україну!

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92