Сьогодні, 18 липня, у актовій залі Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» відбулись урочисті заходи з нагоди першої річниці створення Вінницького полку Бойового Братерства України.

Громадська Спілка «Всеукраїнське Військово Цивільне Об’єднання «Бойове Братерство України» – це всеукраїнська спілка воїнів, безпосередніх учасників російсько-української війни: бойових офіцерів, солдатів, добровольців, волонтерів і капеланів.

«Наша громадська спілка об’єднує людей, які хочуть бути відданими Україні та служити інтересам українського народу. Ми сповідуємо цінності справедливості, національної ідентичності, поваги до ветеранів. Працюємо в дусі братерства та взаємоповаги. Коли ми говоримо «Слава Україні», то для нас це не лише національне гасло. Це готовність боротися як із зовнішнім ворогом, так і з внутрішнім – рашистськими колаборантами в середині країни», – зазначив командир Вінницького полку ГС «ВВЦО «Бойове Братерство України» Олег Савіч.

Протягом року діяльності Вінницький полк Бойового Братерства України активно долучався до різноманітних культурно-просвітницьких і національно-патріотичних заходів: відзначення 79-ої річниці бою воїнів Української повстанської Армії з загонами НКВД в Трибухівському лісі Літинської громади, організація інформаційно-навчальної локації, на якій показували методи використання медичних джгутів-турнікетів, у рамках VIII фестивалю Польової Кухні імені Тараса Сича та багато інших.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації здійснює методичне забезпечення та інформаційний супровід діяльності інститутів громадянського суспільства Вінниччини.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92