В Україні триває набір до бригад "Гвардії Наступу". Серед добровольців з Вінниччини – 40-річний Володимир. Аби швидше звільнити країну від ворога та завершити війну назавжди, чоловік вступив до бригади «Сталевий кордон».

Про формування бригад «Гвардії наступу» чоловік дізнався з соціальних мереж.

Як розповіли у Могилів-Подільському прикордонному загоні, в лютому Володимир звільнився зі служби в одній з державних установ Вінниччини, у якій мав стаж понад 19 років, а вже на початку березня подав заявку на вступ до бригади. Чоловік переконаний – російську навалу треба швидше зупиняти.

 «Фактор, який спонукав приєднатися саме до бригади «Сталевий кордон» насправді, - простий та очевидний, – зізнається Володимир. – Під час строкової служби я був прикордонником, служив на острові Зміїному, тому одразу прийняв рішення, що службу буду проходити саме в лавах Держприкордонслужби».

Він також додав, що прагне захищати нашу країну. «Понад усе волію зробити так, щоб мої діти жили у вільній та незалежній Україні! Ми захищаємо найдорожче, тому наше завдання – вигнати ворога з нашої землі і завершити цю війну назавжди», – говорить Володимир.

Наразі чоловік пройшов вже усі етапи вивчення та добору. Надалі підготовка та навчання, а згодом вже разом з досвідченими бійцями виганятиме російських загарбників з української землі.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92