За ініціативи Вінницької обласної організації ветеранів України розпочинається системна співпраця з гуманітарно-інформаційним хабом «Я – Маріуполь», який було відкрито 24 травня у Вінниці. Хаб спеціалізується на безкоштовній допомозі маріупольцям – відновлення документів, пошук зниклих, повернення примусово депортованих тощо.

«Наша обласна організація об’єднує ветеранів Вінниччини. Свою роботу здійснюємо у декількох напрямах. Головне – це соціально-правовий захист ветеранів. З початком повномасштабної війни ми активно долучаємось до волонтерства. Сьогодні хочемо розширити ще один напрям роботи – допомогу внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території області», – розповідає заступник голови Вінницької обласної організації ветеранів України Петро Бойко.

За словами голови Вінницької обласної організації ветеранів України Володимира Мазура, організація надаватиме консультативну та організаційну підтримку переселенцям та спільно з гуманітарно-інформаційним хабом «Я – Маріуполь» намагатиметься максимально сприяти вирішенню нагальних проблем внутрішньо переміщених осіб.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92