Триває реалізація проєктів «Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області», на які надається фінансова підтримка відповідно до результатів Конкурсу.

Громадською організацією Центр аналізу та розвитку громадських комунікацій «Діалог» спільно із Донецьким Національним університетом ім. Василя Стуса та Вінницькою облдержадміністрацією втілюється актуальний проєкт «Інформаційно-просвітницька кампанія з громадянської освіти «Ефективні інструменти громадської участі – ДІЙ!».

Його мета - покращення обізнаності представників інститутів громадянського суспільства та активних громадян щодо дієвих механізмів громадської участі у житті своїх громад, а також роз’яснень, як захистити свої права.

Створюються інформаційні відеоролики та інтерактивної інструкції щодо реалізації своїх громадських прав та спроможностей.

Сьогодні презентуємо ДРУГИЙ проєкт з цього циклу, який розповідає про формування та запровадження такого механізму, як ГРОМАДСЬКІ ІНІЦІАТИВИ. Далі буде….

Tags:

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92