1 жовтня, з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К.А.Тімірязєва розпочався форум «Золоті роки».

Започатковано свято в Європі, потім його почали відзначати в Америці, а наприкінці 1990-х років уже в усьому світі. З 1991 року  ініціативу  міжнародної спільноти підтримала Україна.

У цей день говорять про проведення  активних дій щодо захисту інтересів людей поважного віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене в цій  сфері.

Аби нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими, зацікавити людей поважного віку в інформації, знаннях, врахувавши потребу в спілкуванні та необхідності створення платформи вільного простору для них, обласною універсальною науковою бібліотекою ім. К.А.Тімірязєва започатковано форум «Золоті роки».

Форум відбувається за підтримки Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації та в співпраці з Головним управлінням Пенсійного фонду України у Вінницькій області, управлінням культури та креативних індустрій Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА, Департаментів соціальної політики  та житлово-комунального господарства міської ради, територіального центру соціального обслуговування м.Вінниці, громадської організації «Вінницька обласна рада жінок України», благодійної організації «Благодійний фонд «Вінниця - комфортне та безпечне місто».

В програмі дводенного форуму – партнерські зустрічі, фахові консультації, круглий стіл, творча майстерня, золота вечірка, перегляд кінофільму «Мої думки тихі».

Зворушливими віршованими рядками привітала присутніх зі святом директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  обласної державної адміністрації Світлана Василюк.

  

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92