Представники структурних підрозділів обласної державної адміністрації здобувають нові компетенції в сенсі повсюдної диджіталізації та запровадження електронного урядування «Е-демократія».

Сьогодні, 20 вересня, працівники профільних департаментів ОДА розпочинають навчання на семінарі-тренінгу «Електронна система проведення конкурсу: нові правила», який організовує Міністерство молоді та спорту України спільно із представництвом ОБСЄ в Україні та Міністерством цифрової трансформації, УНЦПД, Агенцією США із міжнародного розвитку USAID.

В семінарі – навчанні взяли участь представники профільних Департаментів із Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей, а також запрошені стейкхолдери із кола громадськості цих регіонів.

Програмою передбачено:

нові законодавчі норми, зміни та удосконалення у проведенні конкурсі для інституцій громадянського суспільства відповідно до Постанови Кабміну 1049;

практична робота з електронною системою проведення конкурсу;

практики проведення конкурсів: успіхи та помилки для представників державних установ та ін.

Відтепер конкурс стане прозорішим та доступнішим, а його проведення - більш оперативним й спланованим, оскільки усі заявки, презентації проєктів та голосування відбуватимуться в електронному форматі на відповідній урядовій платформі «ВзаємоДія». До речі, відтепер до участі у конкурсі проєктів можуть подавати свої заявки ІГС не лише з Вінницької області, а з інших регіонів України, який прагнуть реалізувати свої проєкти у наших місцевих територіальних громадах.

 

  

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92