16 вересня у приміщенні обласної бібліотеки ім.К.А.Тімірязєва відбулась презентація восьмої книги поетеси Антоніни Петрушкевич під назвою «Де трави пахнуть молоком».

Творчість поетеси невіддільна від справи усього її життя – народного вокального ансамблю «Калина», який вона заснувала понад 20 років тому. На сьогодні творчий колектив і досі успішно діє у Махнівській територіальній громаді Хмільницького району.

Його почули та полюбили сотні глядачів з різних областей України.

«Калину» можна побачити в телепередачах, почути по радіо. Люди звідусіль просять тексти та ноти авторських пісень Антоніни Петрушкевич.

Презентація, яка відбулась за сприяння Вінницької обласної комунальної установи «Видавничий Дім «Моя Вінниччина», Вінницької обласної організації Національної спілки письменників України та за участі Вінницької крайової організації Спілки слов’янських письменників України, скликала до бібліотеки багатьох шанувальників пісні і поезії. Відвідувачі мали можливість насолодитися віршами та піснями Антоніни Петрушкевич в авторському виконанні та у виконанні юних читців та вихованців поетеси, які стали визнаними діячами культури Києва – заслуженої артистки України Наталі Дубровської та Ірини Гудзь.

Творча зустріч відбулася у щирій невимушеній обстановці. Вітали поетесу родина і друзі, шанувальники, представники місцевої влади, керівники департаменту культури області та інших установ.

Антоніна Петрушкевич насамкінець сердечно подякувала своїм колегам, письменникам Вадиму Вітковському та Михайлу Каменюку.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92