Сьогодні, 9 червня 2021 року, у залі засідань обласної державної адміністрації відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при обласній державній адміністрації.

Нагадаємо, що громадська рада при обласній державній адміністрації – це тимчасовий консультативно-дорадчий орган, утворений з метою сприяння участі громадськості у формуванні та реалізації державної та регіональної політики, ефективної взаємодії обласної державної адміністрації з інститутами громадянського суспільства, здійснення громадського контролю, врахування побажань громадськості при формуванні та реалізації політики у сфері компетенції обласної державної адміністрації.

Діяльність громадської ради при обласній державній адміністрації здійснюється відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

Відповідно до Типового положення, шляхом рейтингового голосування визначено 35 новообраних членів громадської ради при обласній державній адміністрації. Новообраний склад та положення про громадську раду (у новій редакції) протягом 30 календарних днів будуть затверджені відповідним розпорядженням Голови обласної державної адміністрації, яке буде оприлюднено на офіційному вебсайті обласної державної адміністрації.

Організаційне забезпечення роботи та інформаційний супровід діяльності громадської ради при обласній державній адміністрації здійснюється Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації.

 

Директор Департаменту

ЮЗВАК Світлана Юріївна

Іконка геолокація

Адреса: вул. Театральна, 14,
м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92

"Гаряча лінія" Департаменту:

Іконка телефон

Телефон: (0432) 52-09-92