Сьогодні, 20 березня, у кабінетах учасників сертифікації розміщено результати незалежного тестування вчителів початкових класів, української мови і літератури та математики. 

   Крім результатів, учасник / учасниця сертифікації дізнається про допущення чи недопущення його / її до участі в наступному етапі – самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності.

   Ті учасники сертифікації, які за підсумками проходження незалежного тестування набрали менше ніж 60 відсотків максимальної кількості тестових балів, не братимуть участі в наступному етапі.

   За десять робочих днів Український центр оцінювання якості освіти сформує базу даних учасників сертифікації, які пройшли незалежне тестування, і передасть результати до Державної служби якості освіти.

   Учасники сертифікації можуть завантажити з особистих кабінетів картку результатів та сканкопії своїх бланків відповідей. Зауважимо, що вчителі початкових класів, правильно виконавши всі завдання тесту, могли набрати 94 бали, мовно-літературної освітньої  галузі  – 114, а  математичної – 91.

Джерело: Український центр оцінювання якості освіти