1 березня 2024 року у комунальному закладі вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-магістрам спеціальності 053 «Психологія».

  З вітальними словами до випускників звернувся директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Володимир БУНЯК, який зазначив, що на сьогодні професія психолога є актуальною  та затребуваною. Саме психолог допоможе зрозуміти і визначити основну проблему, впоратись з негативним емоційним станом, спрямує, допоможе розглянути варіанти та знайти вихід. Також з вітальний словом виступили перший проректор з науково-педагогічної роботи,  доцент КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Ольга РЯБОКОНЬ  та проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти  Олег БІЛИК.

   Дипломи про завершення навчання за другим (магістерським) рівнем вищої освіти та присвоєння кваліфікації психолога, викладача закладу вищої освіти отримали сьогодні 35 випускників. Ще 11 фахівцям присвоєно кваліфікацію психолога, асистента вчителя з корекційної освіти. Щиро вітаємо випускників та бажаємо нових творчих звершень, високих професійних досягнень!