Міжнародні спортивні заходи    

  З 26 грудня 2023 року до 02 січня 2024 року, в м. Рим (Італійська Республіка), проходив міжнародний турнір з гімнастики художньої Rome Cup 2023. В змаганнях взяли участь 14 країн, 450 учасниць.

Вінничанки (вихованки МДЮСШ №1) показали наступні  результати:

Серед дівчат 2014 р.н.: 3 місце – Марія Заремба (обруч);

Серед дівчат 2012 р.н.: 1 місце – Марія Ежкун (мʼяч),

1 місце - Ульяна Черновська (обруч) та 3 місце (мʼяч),

2 місце – Марія Ежкун (булави), 4 м. – Марія Кватернюк (обруч);

  Серед дівчат 2011 р.н.: 1 місце – Злата Величко (багатоборство, обруч, стрічка),1місце – Анна Мазуркевич (булави) та 2 місце (багатоборство, обруч), 3 місце – Катерина Дудчик (обруч).

Всеукраїнські спортивні заходи

  06-07 січня, в м. Київ, відбулись «Різдвяні старти» з легкої атлетики. Загалом участь у змаганнях взяло 334 атлети з різних областей країни. 

  Результати вінничан: Наталія Бесідовська посіла 3 місце з бігу на 400 метрів, а Василь Войтюк здобув срібло на дистанції 800 метрів.

Інші заходи

  01 січня, у Вінниці відбувся забіг за участю боксерів та представників інших видів єдиноборств. Понад 30 учасників взяли участь у заході основною метою якого була популяризація здорового способу життя.

  Організаторами забігу виступили громадська спортивна організація «K.O. TEAM» спільно з Федерацією боксу Вінницької області, а також місцевим НОК. Всі учасники забігу отримали цінні сувеніри.

  07 січня, в Теплику, відбувся новорічний волейбольний турнір "Зустріч поколінь". За підсумками змагань місця розподілились у наступному порядку: 1-місце посіла молодіжна збірна Теплика, 2 місце у ветеранської збірної, 3 місце за командою з Метанівки, 4 місце у Ладижинського коледжу.

 Калинівчанка, капітан волейбольної команди української суперліги «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ» Валерія Якушева, за результатами 2023 року увійшла до п’ятірки найкращих волейболісток України.

  У класичному бодібілдингу кращі спортсмени у національному рейтингу 2023 року визначились за підсумками виступів на п’яти національних і міжнародних змаганнях. Атлетом №1 серед «класиків» став Руслан Кліщук з Вінниці. В активі Руслана перемога на Чемпіонаті України, срібло Кубку України, бронзова медаль Чемпіонату Європи та сьоме місце на Чемпіонаті світу – 156 балів.

  Вінничанка Анастасію Шевченко отримала спортивне звання «Майстер спорту України міжнародного класу» з бодібілдингу.