13 грудня 2023  директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації Володимир БУНЯК взяв участь у форумі «Студентське самоврядування: виклики та перспективи» та доєднався до панельної дискусії «Студентство Вінниччини: розвиток, шляхи та перспективи», який відбувся в конференц-залі готелю «Mont-Blank»

   Форум  відкрила Перша заступниця Начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, яка передала найщиріші вітання від начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, та зазначила, що ми всі розуміємо виклики сьогодення, які стоять перед нашою країною, і студентське самоврядування також  не залишається поза цими викликами.  Перша заступниця зауважила, що форуми покликані на те, щоб ми говорили не лише про сьогодення, а і про перспективи,  і про те, що студентське самоврядування – це одна з форм участі молоді у прийняті рішень.

  Голова студентської ради Аліна Драчук надала звіт роботи VI каденції Студентської ради Вінниччини. Далі відбулась панельна дискусія «Освітні турбулентності: виклики та рішення» за участі ректорів закладів вищої освіти.

  Також до форуму доєднався онлайн Заступник міністра освіти і науки України з питань вищої освіти Михайло Вінницький, який виступив на тему: «Бакалаврат: найкращі 4 роки життя, чи просто диплом?», після чого відповідав за питання студентів.

  За участі директорів закладів професійно-технічної та фахової передвищої освіти відбулась також панельна дискусія «Управління вимогами часу: виклики для професійно-технічної та фахової передвищої освіти».