Доброчинство закладено в генетичному коді українців. Багата традиціями культура давнього народу завжди давала настанови щодо способу життя в суспільстві. Відтак звичаї ставали законами, якими люди керувались у повсякденні. Одним із них було духовне споріднення та взаємодопомога, що забезпечували взаємопідтримку у скрутну годину.
   5 грудня у Комунальному закладі "Центр естетичного виховання" Вінницької обласної Ради у рамках творчого проєкту «В єдності – сила!» відбувся черговий мистецький захід «Роби добро – добром тобі воздасться!», мета якого – долучити до волонтерського руху якомога більше людей, щоб показати загалу, що можна робити спільно заради великої мети – Перемоги!
   До мистецького заходу долучилась Лариса СТРАШЕВСЬКА – заступник начальника відділу дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти управління освіти та науки Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА, яка подякувала усім присутнім за підтримку Збройних сил України, за активну громадську позицію, небайдужість та невтомну працю.
   Захід відкрила Ірина ФЕДОРЧУК - директор Комунального закладу «Центр естетичного виховання» Вінницької обласної ради, яка наголосила на тому, що живучи у досить непростий час, було прийнято рішення об’єднати дві дати: День волонтера, і День святого Миколая і в такий спосіб долучити усіх присутніх до волонтерського руху – руху благодійності, який є частиною фундаменту України, бо гуртує суспільство, намагається об’єднати людей заради щасливого спільного майбутнього. До слова були запрошені волонтери, які розповіли про початок свого волонтерського шляху, про складнощі в роботі, про те, як вони допомагають військовим.
   На сцені виступали маленькі таланти – майбутні артисти, які читали вірші, танцювали, співали, дарували присутнім патріотичний настрій та заряджали енергією.
Наприкінці заходу Ірина ФЕДОРЧУК подякувала усім присутнім за те, що долучились до заходу та побажала якнайшвидшої перемоги.