28 листопада 2023 в Департаменті гуманітарної політики Вінницької ОДА  в онлайн-режимі відбулась нарада з керівниками органів управління освітою територіальних громад Вінниччини.

Володимир БУНЯК, директор Департаменту гуманітарної політики ОДА розповів про організоване завершення першого семестру 2023-2024 навчального року, а також про впровадження електронних журналів, формування мережі ліцеїв.

Генадій КУЗЬМЕНКО, директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти підвів  підсумки проведення Національного мультипредметного тесту у 2023 році у Вінницькій області.

Анатолій КАЛЄТНІК– заступник начальника управління освіти та науки – начальник відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Департаменту гуманітарної політики ОДА розкрив питання забезпечення надання освітніх послуг в умовах воєнного стану, а саме щодо створення безпечного освітнього простору у закладах освіти, облаштування захисних споруд цивільного захисту, а також щодо  організації та проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Про використання коштів державної субвенцій 2023 року для продовження реалізації реформи Нової української школи та освітньої субвенції у 2023 та 2024 роках розповіла Інна КОНЬШИНА – головний спеціаліст відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Департаменту гуманітарної політики ОДА.

Щодо подання Звіту про мову навчання та мови вивчення, а також  виконання актів центральних органів виконавчої влади, протокольних рішень розповіла Ліна КУРІННА– головний спеціаліст відділу дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Департаменту гуманітарної політики ОДА.