На виконання Програми дій Уряду за підтримки проекту міжнародної технічної допомоги «Реформа у сфері енергоефективності в Україні» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) Міністерством розвитку громад та територій України запроваджено Національну базу даних енергетичних та експлуатаційних характеристик будівель (далі - База будівель) в рамках пілотного проекту для 12 обласних державних адміністрацій з перспективою подальшого розширення.

Відповідальними особами від кожної з 12 обласних державних адміністрацій за технічної підтримки експертів GIZ проведено поетапну роботу по наповненню Бази будівель експлуатаційними та енергетичними показниками. 

Рейтинг енергоефективності будівель здійснюється на основі систематичного щомісячного

Вінницькою обласною  державною адміністрацією  продовжується робота по занесенню даних щодо енергоспоживання в Базу будівель по всіх будівлях обласних бюджетних установ.  за перше півріччя 2020 в розрізі місяців, починаючи з січня 2020 року.

Рейтинг будівель обласних бюджетних установ

Презентація «Результати запровадження Національної бази енергетичних та експлуатаційних характеристик будівель в пілотних областях України»