Два дні кардіологи, інтервенційні кардіологи, кардіохірурги, анестезіологи, терапевти, сімейні лікарі та лікарі функціональної діагностики, знайомитимуться з новітніми досягненнями інтервенційної кардіології.

Привітала учасників конференції директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.

«На Вінниччині активно розвивається кардіологічний напрямок. 50 років тому, було відкрито блок реанімації та інтенсивної терапії кардіологічного відділення для хворих з інфарктом міокарда. А сьогодні ми маємо уже другу пересадку серця, й незабаром відкриємо новий регіональний кардіохірургічний центр з сучасним обладнанням. Серцево-судинні захворювання помолодшали, тому лікарям потрібно завжди вдосконалювати свої знання. Бажаю усім учасникам конференції плідної роботи та нових знань», - наголосила Ольга Задорожна.

Як зазначив кандидат медичних наук, лікар-кардіолог вищої категорії, директор Вінницького регіонального кардіоцентру Ігор Данильчук, вже третій рік поспіль у Вінниці проводиться така конференція.

«Цього року конференція відбувається у форматі онлайн та офлайн.  У нас працює два зали, в одному з яких учасники можуть долучитися до практичної частини.  Два дні на нас очікує насичена програма», - додав Ігор Данильчук.