1080 упаковок препарату європейського виробництва для лікування онкопатологій передали у Вінницю ВГО «Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги» та Асоціація «Медична та благодійна допомога Франція-Украïна».
«Тамоксифен» — лікарський засіб, який використовується для боротьби зі злоякісними новоутвореннями молочної залози у жінок та чоловіків, а також як частина терапії при деяких діагнозах жіночої репродуктивної сфери. 
Загалом від початку року гуманітарні вантажі з цими ліками уже отримали 24 медичні заклади України. А це близько 11 тисяч упаковок. Найбільші партії благодійники передали на Вінниччину та Волинь. Розподіл відбувався відповідно до потреб. 
Оскільки рак молочної залози — один з найпоширеніших онкодіагнозів, важливо, щоб пацієнтки і пацієнти в умовах війни не відчували стресу через ймовірні паузи в терапії або брак препаратів.

Французькі партнери зі згаданої вище асоціації від початку повномасштабного вторгнення проводять гуманітарну роботу в Україні. Раніше вони уже передавали у медзаклади області знеболювальні, протизапальні засоби для лікування поранених військових, а також препарати для вагітних.

Всеукраїнська рада реанімації