У 2023 році у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні пролікували 18 254 пацієнтів у стаціонарному відділенні та 111 492 амбулаторно. Це найбільша кількість пацієнтів за останні два роки.

Як працював заклад у минулому році та які плани на цей рік, обговорили під час підсумкової наради.

Директорка обласної дитячої клінічної лікарні Лідія Діденко відзначила, що попри всі виклики, колектив стабільно працював й надавав допомогу найменшим мешканцям Вінниччини. На базі закладу функціонує виїзна неонатальна бригада. 

10 лікарів та 9 медичних сестер мобілізовані до Збройних Сил України.

Заступниця директорки департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Тетяна Бондаренко подякувала колективу за роботу, стійкість та професіоналізм. А також вручила Грамоти лікарям та медсестрам.

«Медична галузь завжди змінюється, розвивається й трансформується.  Є свої виклики, проблеми, але й поруч з тим тут є місце постійному розвитку та вдосконаленню. Ви працюєте з найменшими пацієнтами, й демонструєте гарні результати.  Цього року ви пролікували на 40% більше пацієнтів ніж у попередні роки.  Дякую кожному із вас за роботу! Разом до Перемоги!, - сказала Тетяна Бондаренко.