В обласному клінічному медичному реабілітаційному центрі ветеранів війни та радіаційного захисту населення працює новий рентген апарат «POLYRAD»

Заклад його придбав за власні кошти.

Рентген встановили на першому поверсі лікарні.  Він робить знімки високої якості, а променеве навантаження на організм зведене до мінімуму.

«Це одна з останніх моделей рентген апаратів, яка є сьогодні на ринку. Вдалося нам його придбати за рахунок співпраці з Національною службою здоров’я України. Відтепер наші пацієнти зможуть отримати якісні знімки. Бешкоштовно дослідження проводиться для пацієнтів, які мають направлення від сімейного лікаря, пульмонолога, травматолога або ж іншого фахівця. Висновок пацієнт отримує в день обстеження, також відправляємо й на електронну пошту», - розповідає директорка обласного клінічного медичного реабілітаційного центру ветеранів війни та радіаційного захисту населення Світлана Голодюк.

 

Як зазначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Ольга Задорожна, заклад активно розвивається. І за останні роки завдяки співпраці з волонтерами, гуманітарного вантажу та при підтримці МОЗ лікарня частково оновила обкладання.

 

«Це ще один з успішних прикладів роботи медичного закладу та якісного менеджменту.  Лише за останні два роки заклад самостійно, завдяки співпраці з НСЗУ, зумів заробити та придбати сучасну цифрову відеоендоскопічну систему, а тепер рентген. Лікарі працюють на сучасному обладнанні, а пацієнти отримують якісні послуги», - додала Ольга Задорожна.

 

Для попереднього запису чи додаткових консультацій до лікарів обласного клінічного медичного реабілітаційного центру ветеранів війни та радіаційного захисту населення звертайтеся за  тел. (0432) 655-200, 098 956 5159.

Вінницький обласний клінічний медичний реабілітаційний центр