Відділ правового забезпечення департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА спільно із представниками регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області консультуватимуть медичних працівників. 

Щоп’ятниці з 12:00 до 14:00 можна буде зателефонувати за номером +380973646558 та отримати фахову первинну консультацію юристів з можливістю відеопідключення. 

«Щодня до юридичного відділу правового забезпечення нашого департаменту телефонують працівники медичних закладів із різними питаннями. Хтось має особисті питання, в когось питання по нарахуваннях заробітної плати чи будь-які інші. Ми побачили необхідність залучити ще фахівців для надання фаховою юридичної допомоги. Домовилися із керівницею регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Мариною Лукіяновою про співпрацю. Сподіваємося, це буде корисний проєкт для медичних працівників», - зазначила директорка департаменту охорони здоров’я та  реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна. 

Усі медичні працівники можуть отримати безоплатну первинну правничу допомогу з будь-яких правових питань.   Марина Лукіяновою зазначила, що медичні працівники зараз працюють у посиленому режимі. І не завжди вистачає часу на розв'язання юридичних питань. Допоможуть з цим під час онлайн-консультацій.

«Ми готові надавати консультації, й за потреби навіть забезпечити роботу консультаційних пунктів на базі того чи іншого медичного закладу. Допомога буде направлена на консультацію людей, які перебувають у медичному закладі та персоналу. У нас вже є такий позитивний досвід», - додала  директор регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова.