Сьогодні його колективу представив Іллінецький міський голова Володимир Ящук.

“Олександр Миколайович майже 10 років очолював наш Центр первинної медико-санітарної допомоги. У медицині він не нова людина, тому сподіваємося на подальший розвиток лікарні, з боку місцевої влади буде підтримка”, - зазначив під час представлення Володимир Ящук.

Привітала нового керівника закладу й директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна.  А також подякувала попередньому керівнику Миколі Масленчуку за роботу.

“Насамперед я хочу подякувати за роботу Миколі Масленчуку. Він мудрий та професійний керівник, який саме у цьому закладі набував професійності, адже тут працював понад 30 років. Він багато зробив для закладу, але тепер продовжує працювати в Подільському регіональному онкоцентрі, там в команді дуже потрібні такі фахівці. Від сьогодні Іллінецьку міську лікарню очолює Олександр Миколайович.  Це лідер по розвитку сімейної медицини на Вінниччині. У вас створювалися перші центри сімейної медицини, сформувалася перша мобільна бригада з вакцинації населення проти COVID-19 до вас їздили переймати досвід з інших областей.
Ви отримали гарного керівника. Сподіваємося, що лікарня розвиватиметься й залучатиме нові кадри”, - наголосила Ольга Задорожна.

Олександр Бабушок подякував за довіру, та зазначив що уже має ідеї які б хотів реалізувати у закладі.