У закладі проходять реабілітацію пацієнти, які потребують відновлення порушених функцій опорно-рухового апарату та із захворюваннями периферичної нервової системи. 

Віднедавна  Національна служба здоров’я України змінила вимоги прийому пацієнтів на реабілітацію. Заклад поступово переналаштовують на роботу за новими правила. 

За словами директора Печерської обласної лікарні відновного лікування Олега Павлюка, наразі реабілітацію проходять понад 30 пацієнтів.

Попри усі виклики, самостійно придбали УЗД апарат нового покоління.  Проводитимуть  діагностичні дослідження опорно рухового апарату. 

З робочим візитом заклад відвідала директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна. 

“Це один із закладів реабілітації, який користується попитом серед пацієнтів. Має професійного керівника, який зумів згуртувати навколо себе команду, яка живе цією лікарнею. Ми сьогодні побачили, що у кожному залі є люди, з якими займаються лікарі. Це головне для закладу.  Тут навіть природа допомагає відновлюватися: тиша, спокій, історичні місця і незабутні краєвиди. Маємо ідеї щодо подальшої роботи закладу. Будемо над ними працювати”, - зазначила Ольга Задорожна.