Днями директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна з моніторинговим візитом відвідала Вінницький обласний медичний центр реабілітації дітей . З початку року в закладі уже надали допомогу  326 пацієнтам, з яких -  195 діти.

У закладі працює три відділення: амбулаторно-консультативне, стаціонарної та амбулаторної реабілітацій.  

В амбулаторно-консультативному відділенні надають  консультації: педіатр, ортопед-травматолог, невролог, кардіоревматолог, психолог та лікар фізичної та реабілітаційної медицини. У стаціонарній та амбулаторній реабілітації надаються послуги з фізичної терапії, масажу та ерготерапії.

Лікують пацієнтів різних вікових категорій. На  реабілітацію можуть потрапити люди з неврологічними, ортопедичними патологіями, сенсорними та психічними розладами, серцево-судинними та іншими захворюваннями. 

«Ми маємо договір З НСЗУ за програмою медичних гарантій,  послуги пацієнтам надаємо безкоштовно.  Звісно, що є ті послуги, які не входять до програми медичних гарантій і надаються платно. Тривалість перебування у нашому закладі від 14 днів. Забезпечуємо пацієнтам професійне лікування та реабілітацію, є 5-ти разове збалансоване харчування», - розповіла директорка Вінницького обласного медичного центру реабілітації дітей Лариса Мовчан.

Директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОВА Ольга Задорожна зауважила, що заклад має гарну матеріально-технічну базу, кваліфікований персонал.

«Заклад працює і продовжує розвиватися навіть під час війни. Єдине чого вам не вистачає – це додаткових приміщень для надання реабілітаційної допомоги вашим пацієнтам. Над цим питанням потрібно працювати», - додала Ольга Задорожна.  

❓Як потрапити до закладу для медичної реабілітації:

- електронне направлення від сімейного лікаря; 

- е-направлення лікуючого лікаря;

- е-направлення на переведення з іншого медичного закладу чи підрозділу лікарні.

 ☎️Телефон для довідок та запису на реабілітацію: 0688669441 реєстратура.