Минулого року, в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», зробили реконструкцію приймального відділення. Заклад має сучасне відділення екстреної та невідкладної допомоги.  А також обладнали його сучасними апаратами КТ, УЗД та цифровим рентгеном.

За ініціативи Голови Вінницької ОДА Сергія Борзова, ангіограф який було закуплено у 2018 році  і так і не було введено в експлуатацію, мав запрацювати у 2021 році. Тому, паралельно із роботами у приймальному розпочали створювати відділення інтервенційної кардіохірургії.  Саме без цього обладнання не можливе оперативне втручання.

Окрім обладнання заклад також має професійних фахівців, які пройшли спеціалізоване навчання. Відтепер приймальне відділення екстреної та невідкладної допомоги  і відділення інтервенційної кардіохірургії є послідовними етапами надання невідкладної допомоги пацієнтам з гострими інфарктами та серецево-судинними патологіями

«Для району – це унікальне відділення і ми вдячні, що голова ОДА Сергій Борзов пришвидшив його створення. Адже раніше пацієнти з гострим інфарктом міокарда їхали до Вінниці чи Києва і втрачали дорогоцінний час. А тепер їм надають невідкладну допомогу у місцевій лікарні. Це дає можливість зберегти життя пацієнту», - відзначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької ОДА Ольга Задорожна.