15 вересня 2023 року заступник начальника управління-начальник відділу розвитку тваринництва та харчової промисловості Департаменту агропромислового розвитку Микола Заїка взяв участь в бізнес-форумі «Зерно. Свині. М’ясо-2023» (м.Київ).

В роботі бізнес-форуму, також взяли участь перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький та депутат Верховної Ради України, член комітету з питань земельної та аграрної політики Андрій Богданець, представники агробізнесу: керівники та власники сільськогосподарських компаній, агрохолдингів, свинокомплексів, м'ясопереробних підприємств, виробників біоетанолу, виробники комбікормів та преміксів, постачальники обладнання для свинокомплексів, м'ясокомбінатів, комбікормових заводів, інші представники ринку.

Також, в рамках бізнес-форуму «Зерно. Свині. М’ясо - 2023» презентована спеціалізована виставка «Swine & Meat Industry Expo-2023» з сучасними рішеннями від виробництва кормів, утримання та вирощування свиней до мʼясопереробки та торгівлі.