Управлінням дорожнього господарства Вінницької обласної військової адміністрації відповідно до Наказу Міністерства інфраструктури України від 07 липня 2022 року №493 «Про затвердження Типової форми місцевих правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг на воді», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 серпня 2022 року за №913/38249, здійснюється розроблення Місцевих правил плавання для малих, спортивних суден і водних мотоциклів та використання засобів для розваг на воді в Вінницькій області.
Мета Місцевих правил - встановити вимоги до використання на водних об'єктах малих, спортивних суден, водних мотоциклів та засобів для розваг на воді в Вінницькій області.
До районних військових адміністрацій та територіальних органів центральних органів виконавчої влади (Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Вінницькій області, Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області), Могилів – Подільського прикордонного загону імені Героя України старшого лейтенанта Вячеслава Семенова та Адміністрації судноплавства направлено відповідні запити щодо надання пропозицій до проєкту Місцевих правил.
На даний час, здійснюється опрацювання інформації про особливі умови плавання малих, спортивних суден та водних мотоциклів.
У випадку наявності пропозицій, просимо направляти їх до Управління дорожнього господарства Вінницької обласної військової адміністрації (електронну адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)