1. а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проекту Детального плану території земельної ділянки для реконструкції полігону твердих побутових відходів за межами смт Крижопіль, Крижопільського району, Вінницької області, та знаходиться на території Крикливецької сільської ради розпочато з дня їх оприлюднення – 29 травня 2019 року;

    б)   способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов'язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє;

    в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) - не заплановані;

    г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов'язаною зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування - 24600, смт.Крижопіль, вул. Героїв України, 61,тел. (04340)2-14- 63, факс (04340) 2-27-95.

     

    Контактна особа: Пацай Валерій Володимирович, тел. (04340) 2-34-86.

     

    Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій - 24600, смт Крижопіль, вул. Героїв України, 61, тел. (04340) 2-14-63, факс (04340) 2-27- 95, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

     

    Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

    .
 

 

Детальний план території земельної ділянки для реконструкці полігону твердих побутових відходів за межами смт.Крижопіль