ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЛАВРЕСУРС» (скорочене найменування: ТОВ «СЛАВРЕСУРС»; код ЄРДПОУ 3793071; юр. адр: 03110, м. Київ, вул. Солом’янська, буд. 6-В, кв. 13; контактний номер телефону: (067) 443 49 30; електрона пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для існуючих об’єктів.

ТОВ «СЛАВРЕСУРС» отримало позитивний висновок з оцінки впливу на довкілля №01-15-01/202211210108/1 від 12.04.2023 р. виданий Управлінням розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної військової адміністрації.

ВІННИЦЬКА ФІЛІЯ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЛАВРЕСУРС» спеціалізується на прийманні, зберіганні, сортуванні, збагачені та відпуску корисної копалини (вугілля різних видів та марок), виготовленні та зберіганні паливних брикетів і гранул з відходів деревини, а також виготовленні бетонних сумішей.

Виробничий майданчик ВІННИЦЬКА ФІЛІЯ ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЛАВРЕСУРС» знаходиться за адресою: 22000, Вінницька обл., м. Хмільник, вул. Івана Богуна, 75 А.

Джерелами утворення забруднюючих речовин на виробничому майданчику є ділянка виготовлення паливних брикетів і гранул, склад вугілля, установка для сортування та збагачення вугілля (грохот), бетонозмішувач, склад піску, склад щебню, силос цементу.

Від джерел викидів виробничого майданчика в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини (т/рік): речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (1,421).

На виробничому майданчику немає виробництв і технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології і методи керування. Заходи щодо скорочення обсягів викидів не плануються – викиди від обладнання не перевищують нормативних граничнодопустимих викидів, перевищення гігієнічних нормативів повітря населених місць на межі житлової забудови відсутні. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: заходи не передбачені. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати в Вінницьку обласну військову адміністрацію за адресою: 21050 м. Вінниця, вул. Соборна 70, тел. 0 800 216 433, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зауваження та пропозиції приймаються до розгляду протягом 30 днів з дати опублікування інформації в газеті.

 

Додаток1 Газета.pdf (Розмір -2 010 KБ)

Додаток2 Лист 1.pdf (Розмір - 97 КБ)

Додаток3 Лист 2.pdf (Розмір - 97 КБ)