Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання – Товариство з обмеженою відповідальністю «АГКОД» (ТОВ «АГКОД»), ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ - 42119309; Місцезнаходження суб’єкта господарювання -22141, Вінницька обл., Хмільницький (Козятинський) р-н, с. Сокілець, вул. Білоцерківська, буд. 44, контактний номер телефону – 0673993441, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання- agkodЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика -22141, Вінницька обл., Хмільницький р-н, с. Сокілець, вул. Білоцерківська, буд. 44;

Мета отримання дозволу на викиди - для існуючого об’єкта, з метою експлуатації обладнання в результаті діяльності якого здійснюються викиди ЗР в атмосферне повітря.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами Закону України “Про оцінку впливу на довкілля” підлягає оцінці впливу на довкілля – об’єкт не підлягає оцінці впливу на довкілля, відповідно  висновок з оцінки впливу на довкілля відсутній;

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування) – основним видом діяльності підприємства згідно КВЕД є 01.11 Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

Зерно кукурудзи від постачальника за допомогою автотранспорту надходить та територію підприємства, зважується на автомобільній вазі з подальшим розвантаженням в  завальну яму. Із завальної ями зерно кукурудзи надходить до зерносушки STELA  AgroDry. В якості палива для зерносушки використовується газ, пеллети, відходи рослинництва. Для спалювання пеллет та відходів рослинництва функціонує теплогенератор ТГТ-16. Просушене зерно за допомогою норій надходить до зерноочисного комплексу, шо складається з зерноочисної машини БСХ-200 та системи аспірації. Чисте зерно та зерновідходи  розвантажується  на автотранспорт, залізничний транспорт, подаються до хопперних бункерів та силосів для зберігання зерна.

Для забезпечення безперебійного енергопостачання на підприємстві функціонують дизель генератори - Aggreco NHC20/KTA1904  (400 кВт) та Atlas Copco QAS500 (500кВт).

Для обігріву виробничих приміщень на підприємстві функціонує котел твердопаливний.

Джерелами викидів ЗР є ‌навантажувальний пристрій зерна на залізничні вагони, ‌комерційний хопперні бункери, ‌ковшові норії, ‌зерносушарка STELA AgroDry, ‌приймальний пристрій зерна з автотранспорту, ‌шафовий газорегуляторний пункт, ‌приймальний пристрій зерна з залізничного транспорту, труба аспірації зерноочисної машини БСХ-200, бункер відвантаження зерновідходів, відвантаження зерна на автотранспорт, ‌вентиляційний отвір зерносушарки  STELA AgroDry, ‌бункери зберігання пеллет, ‌норія відвантаження пеллет, ‌відвантаження зерна на автотранспорт з зерносушарки, ‌дихальний клапан резервуару для дизпалива, ‌димові труби котлів (буржуйок), ‌відвантаження зерновідходів, ‌зварювальний апарат, ‌розвантаження зерна в мішки, ‌розвантаження зерна на залізничний транспорт (тепловоз), ‌паливо-роздавальна колонка для ДП, ‌розвантаження зерна в мішки, труба котла, ‌патрубки дизель-генераторів, ‌бункер відвантаження зерна на автотранспорт, ‌бункер відвантаження зерновідходів на автотранспорт, ‌відвантаження зерновідходів, силоси зберігання зерна.

Відомості щодо видів та обсягів викидів (т/рік) – ‌НМЛОС (суміш насичених вуглеводнівС2-С8) -‌1,252, ‌залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо) -‌0,001, манган та його сполуки (у перерахунку на манган) -‌0,00012, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок-8,33426, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO + NO2])- ‌8,97, азоту(1) оксид (N2O)- ‌0,102, діоксид та інші сполуки сірки (одорант-СПМ) -‌2,66E-5, сірки діоксид -‌0,471, оксид вуглецю -‌309,014, вуглецю діоксид-‌2654,691, НМЛОС (вуглеводні граничні С12-С19 (розчинник РПК-26611 та ін.) в перерахунку на сумарний органічний вуглець)- ‌0,0026031, метан – 1,008.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання – не передбачені; перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання – не передбачені; дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів – заходи не передбачені;

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству – відповідають діючому законодавству.

Адреса Вінницької обласної військової (державної) адміністрації до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди - Вінницька обл,  м. Вінниця, вул. Соборна, 70. Тел. 0432 592 110

Строки подання зауважень та пропозицій - протягом 30 календарних днів з дати опублікування інформації в газеті.

 

Додаток1 Газета.pdf (Розмір - 10 881 КБ)

Додатоr2. Лист.pdf (Розмір - 424 КБ)