ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АНКАРАВУД» (скорочене найменування: ТОВ «АНКАРАВУД»; код ЄДРПОУ 44464165; місцезнаходження суб'єкта господарювання: Україна, 21022, Вінницька обл., Вінницький р-н, місто Вінниця, вул. Енергетична, будинок 5-Е; контактний номер телефону: (050) 444 10 21; електрона пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для виробничого майданчику, що знаходиться за адресою: Україна, 21022, Вінницька обл., Вінницький р-н, місто Вінниця, вул. Енергетична, будинок 5-Е.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для існуючого об’єкту.

ТОВ «АНКАРАВУД» спеціалізується на лісопильному та стругальному виробництві.

Джерелами утворення забруднюючих речовин на виробничому майданчику є: пилорами (2 од.), подрібнювач щепи (1 од.), багатопильні станки (2 од.), торцювальні станки (4 од.), заточні станки (2 од.), твердопаливні котли (2 од.), склад зберігання тирси (1 од.).

Від джерел викиду в атмосферне повітря надходять такі забруднюючі речовини (т/рік): речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (2,79), азоту діоксид (10,84), азоту оксид (0,29), вуглецю оксид (28,59), вуглецю діоксид (7601,59), метан (0,37), НМЛОС (3,34).

Згідно з частинами 2 та 3 статті 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», до першої та другої категорії видів планованої діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля та підлягають оцінці впливу на довкілля дані виробничий майданчик ТОВ «АНКАРАВУД» не відноситься та не підпадає під оцінку впливу на довкілля.

Підприємство відноситься до другої групи об’єктів за складом документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, в залежності від ступеня впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря.

На виробничому майданчику немає виробництв і технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології і методи керування. Заходи щодо скорочення обсягів викидів не плануються – викиди від обладнання не перевищують нормативних граничнодопустимих викидів, перевищення гігієнічних нормативів повітря населених місць на межі житлової забудови відсутні. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: заходи не передбачені. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати в Вінницьку обласну військову адміністрацію за адресою: 21050 м. Вінниця, вул. Соборна 70, тел. 0 800 216 433, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зауваження та пропозиції приймаються до розгляду протягом 30 днів з дати опублікування інформації в газеті.

  

   Заява.pdf

   Газета.pdf