1. Повне та скорочене найменування суб'єкта господарювання: ПРИВАТНЕ СІЛЬСЬКОГО­СПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО «УКРАЇНА» (ПСП «УКРАЇНА»)
  2. Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ – 30808930
  3. Місцезнадження суб'єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти суб'єкта господарювання - 23300, Вінницька обл., Тиврівський р-н, смт Тиврів, вул. Маліновського, 12.  тел.  +38 (067) 4503759, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
  4. Місцезнаходження об'єкта/промислового майданчика – Віннцька обл. Вінницький р-н, за межами с. Рахни-Польові, Тиврівської ОТГ.
  5. Мета отримання дозволу - визначення та регулювання викидів забруднюючих речовин (ЗР),які потрапляють в атмосферу при експлуатації технологічного обладнання, на отримання дозволу на викиди ЗР для існуючого об’єкту.
  6. Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля (ОВД), в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля» підлягає оцінці впливу на довкілля – Не підлягає проходженню процедури ОВД.
  7. Загальний опис об'єкта (опис виробництв та технологічного устаткування)Підприємство спеціалізується на вирощуванні зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. На промисловому майданчику знаходиться 1 організоване джерело викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, а саме димова труба грубки сторожки.
  8. Відомості щодо видів та обсягів викидів Від джерел викиду в атмосферне повітря надходять такі основні забруднюючі речовини: речовини у вигляді твердих суспендованих часток – 0,0245 т/рік, оксид вуглецю – 1,2054 т/рік, оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту — 0,01722 т/рік, оксид діазоту — 0,00034 т/рік, сірки діоксид– 0,0072 т/рік, НМЛОС – 0,0039 т/рік, діоксид вуглецю — 8,84 т/рік, метан — 0,00043 т/рік. Загальний викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря становить – 1,25899 т/рік (без врахування  Вуглецю діоксид).
  9. Заходи щодо впровадження найкращих існуюючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання Не наводяться. Підприємство не внесено до переліку додатку 3 Інструкції про загальні вимоги до оформлення документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для підприємств, установ, організацій та громадян-підприємців. Міністерство ОНПС, м. Київ, 2006 р.
  10. Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребуюють виконання Не передбачені. Викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел підприємства не перевищують встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства, тому заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин не розробляються.
  11. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидівЗаходи не передбачені.
  12. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству – Викиди забруднюючих речовин відповідають вимогам законодавства.
  13. Адреса держадміністрації з питань охорони навколишнього природного середовища, до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди- Вінницька ОВА ( Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Соборна, 70, тел. (0432) 32-25-35, 32-35-35.
  14. Строки подання зауважень та пропозицій – протягом 30 календарних днів з моменту виходу повідомлення

 

 

Заява.jpg

 

Лист.pdf