ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ГАЙСИНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» (скорочене найменування: ДП "ГАЙСИНСЬКИЙ ЛІСГОСП"; код ЄРДПОУ 00991396; юр. адр: 23700, Вінницька обл., м. Гайсин, вул. М. Кривоноса, 20; контактний номер телефону: 0975049331; електрона пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для виробничого майданчику «Ободівське лісництво», що знаходиться за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Ободівка, вул. Соборна, 412.

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для існуючих об’єктів.

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ГАЙСИНСЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» спеціалізується на наданні послуг в сфері лісівництва та іншій діяльності у лісовому господарстві.

Джерелами утворення забруднюючих речовин на виробничому майданчику є твердопаливні котли, деревообробний цех (пилорама, торцювальний верстат, рейсмусний верстат, циркулярка), майстерня (заточний верстат, зварювальний апарат).

 Від джерел викидів виробничого майданчика в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини (т/рік): речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (0,104), оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO + NО2]) (0,011), азоту(1) оксид (N2O) (0,0008), оксид вуглецю (0,13), НМЛОС (0,01), метан (0,0012), залізо та його сполуки (0,00054), манган та його сполуки (0,00006), крім того, діоксид вуглецю (22,72).

Згідно з частинами 2 та 3 статті 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», до першої та другої категорії видів планованої діяльності та об’єктів, які можуть мати значний вплив на довкілля та підлягають оцінці впливу на довкілля дані виробничий майданчик ДП "ГАЙСИНСЬКИЙ ЛІСГОСП" не відносяться та не підпадає під оцінку впливу на довкілля.

На виробничому майданчику немає виробництв і технологічного устаткування, на яких повинні впроваджуватися найкращі доступні технології і методи керування. Заходи щодо скорочення обсягів викидів не плануються – викиди від обладнання не перевищують нормативних граничнодопустимих викидів, перевищення гігієнічних нормативів повітря населених місць на межі житлової забудови відсутні. Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати в Вінницьку обласну військову адміністрацію за адресою: 21050 м. Вінниця, вул. Соборна 70, тел. 0 800 216 433, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зауваження та пропозиції приймаються до розгляду протягом 30 днів з дати опублікування інформації в газеті.

 

 

Заява.pdf

Газета.pdf