ФГ «ВРОЖАЙНЕ» (юр. адр: 23505, Вінницька область, Жмеринський (Шаргородський) р-н, с. Слобода-Шаргородська, вул. Аграрна, буд. 120 А, вид діяльності – 01.11 Вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур) повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для проммайданчика, що знаходиться за адресою: 23542, Вінницька обл., Жмеринський (Шаргородський) р-н, с. Політанки, вул. Суворова, буд. 8.

Джерелами утворення забруднюючих речовин на проммайданчику є резервуари для зберігання дизельного пального та силоси зберігання зернових культур.

 Від джерел викидів промислового майданчика в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини (т/рік): НМЛОС (0,00003), речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (0,78).

Зауваження просимо надсилати в Вінницьку обласну військову (державну) адміністрацію за адресою: 21050 м. Вінниця вул. Соборна 70, тел. 0 800 216 433, email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Зауваження приймаються до розгляду протягом 30 днів з дати опублікування інформації в газеті.

 

Лист

Оголошення