Зміст матеріалів винесених на обговорення:

– проєкт наказу управління розвитку територій та інфраструктури облдержадміністрації «Про затвердження Порядку відшкодування та Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації». 

Мета проведення консультацій з громадськістю: збір пропозицій та зауважень до проєкту Порядку відшкодування та Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації. 

Строк подання пропозицій та зауважень: до 13 листопада 2022 року. 

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (0432) 56 05 08. 

Контактна особа: Білик Олена Ігорівна – головний спеціаліст з питань персоналу управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації. 

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 Письмові пропозиції надсилати за адресою: 21021 м. Вінниця, вул. В.Порика, 29, управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької обласної державної адміністрації, каб. 217. 

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 13 листопада 2022 року на офіційному веб-сайті Вінницької обласної державної адміністрації www.vin.gov.ua.