Керівники структурних підрозділів Департаменту поінформували заступника директора Департаменту про заплановані на поточний тиждень заходи та проблемні питання.

З урахуванням доручень Голови обласної державної адміністрацій, Сергій Дев’ятий поставив перед керівниками ряд завдань.

Основне завдання – забезпечення виконання доручення Прем’єр-міністра України, яке стосується питання територіальної оборони. У зв’язку з начальникам відділів цивільного захисту, навчання населення та інформаційної взаємодії а також планування, оповіщення та забезпечення діяльності мережі пунктів управління необхідно невідкладно підготувати матеріали для інформування про вжиті заходи Ради національної безпеки і оборони та Кабінету Міністрів України.

Учасники наради були також поінформовані про те, що протягом тижня у Вінницькій області працюватиме представник Офісу Президента України. У зв’язку з цим необхідно у випадку потреби надати усю необхідну інформацію в межах повноважень щодо реалізації місцевими органами виконавчої влади завдань у сфері оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами.

Дано також доручення опрацювати питання щодо механізмів фінансування заходів територіальної оборони з обласного бюджету, що ініційовано однією з фракцій обласної Ради.

В заключному слові заступник директора Департаменту наголосив на необхідності злагодженої роботи усіх структурних підрозділів та ефективної роботи задля якісного виконання завдань, покладених на Департамент.