Поліцейська станція, яка відкривалась у місті Ладижині є однією з найбільших з тих, які вже відкриті. У сучасному поліцейському офісі, який розмістився на першому поверсі багатоповерхового житлового будинку по вул. Прибережна, 3 невдовзі працюватимуть поліцейські офіцери громади, які закінчили навчання на базі профільного ВУЗу.         

       В заходах з нагоди відкриття поліцейської станції в місті Ладижині взяли участь начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко, голова обласної Ради Вячеслав Соколовий,  Ладижинський міський голова Валерій Коломєйцев, керівники підприємств та установ міста Ладижина та Гайсинського району, громадськість. У своєму вітальному слові заступник начальник відділу оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Юрій Мельник від імені Голови обласної державної адміністрації Сергія Борзова привітав мешканців Ладижина з відкриттям поліцейської станції, подякував за можливість реалізації цього проєкту Ладижинському міському голові Валерію Коломєйцеву та привітав дільничних інспекторів поліції з днем створення цієї служби, який також відзначається 18 червня. 

Разом з головою обласної Ради кращим дільничним офіцерам поліції Вінниччини, запрошеним на урочистості, були вручені Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради.

        Місцеві мешканці, які були присутні на святі та ті городяни, які проживають поряд з поліцейською станцією, під час спілкування з ними схвально відгукуються про реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади», який зближує правоохоронців та громадян, дає їм можливість у разі потреби оперативніше отримати допомогу у захисті їх честі та гідності прав та свобод.

        Обласна державна адміністрація всіляко сприяє реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» та інших проєктів та напрямів діяльності поліції Вінниччини. З цією метою в області прийнята та реалізується Комплексна оборонно-правоохоронна програма Вінницької області на 2021-2025 роки.  В рамках реалізації аналогічної програми, яка діяла з 2017 до 2020 року щорічно з обласного бюджету на реалізацію заходів, пов’язаних з забезпеченням законності та правопорядку на території області виділялись кошти в сумі від 2 до 3 мільйонів гривень.      

Директор Департаменту

Директор Департаменту Зубчик Богдан Васильович

Зубчик Богдан Васильович

Іконка геолокація

Адреса: вул. Монастирська (Володарського), 26, м. Вінниця, 21100

Іконка телефон

Приймальня: (0432) 67-11-38