Наприкінці зими свій день народження відзначає Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Семенович ДРОЗДОВ.

     Колектив  Департаменту  сердечно  вітає  Сергія   Семеновича  з  Днем народження та бажає йому міцного здоров’я, мирного неба, сімейного благополуччя та затишку, душевного спокою та злагоди, нових звершень на високому державному посту в ім’я зміцнення обороноздатності нашої держави. Нехай кількість злетів усіх літаків у державі відповідає кількості їх посадок.

      Щиро дякуємо Командувачу за його сприяння у спільному вирішенні питань покращення територіальної оборони області, співпрацю в організації та проведенні шефської роботи у військових частинах Вінницького гарнізону.

    Віримо, що життєвий досвід Сергія Семеновича як людини та досвід і високий професіоналізм генерал-полковника Дроздова і в подальшому слугуватимуть реалізації спільних завдань влади та українського війська у захисті суверенітету і територіальної цілісності України та зміцненню її обороноздатності.