Від Вінницької області участь у семінарі взяли: Людмила Петришена - начальник управління соціальної підтримки та державних гарантій Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА, Оксана Страшна - представник ОКО ДАТА центр соціальної сфери та працівники Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради.

  Під час семінару К.Кошеленко - заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку цифрових трансформацій і цифровізації презентував розвиток ЄІССС та ключові вектори на 2024 рік.

Директор ІОЦ Мінсоцполітики Ю.Коновалов розповів по роль ДП ІОЦ у цифровізації соціальної сфери та поділився напрацюваннями.

Також під час заходу дізнались про сучасні тренди цифровізації публічного сектору та практичні аспекти управління даними, обговорювали проблемні питання які виникають  при впровадженні  10 видів державних допомог в ЄІССС.

Під час роботи в групах по напрямках: призначення, нарахування виплата та звітність 10 видів допомог відбувався взаємний обмін досвідом серед учасників та отримання корисної  інформації від представників Мінсоцполітики та цікавих  кейсів від  розробника ПЗ.

Під час панельних дискусій учасники заходу мали змогу задавати питання , вносити свої пропозиції та отримати фахові відповіді.

Однак ще є над чим працювати , є ряд питань, які потребують вирішення та доопрацювання.

Дякуємо організаторам заходу координатору проєкту  та всім учасникам за проведення такого необхідного заходу.