Завдяки домовленостям Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА із представниками Асоціації «Лікарі світу», для наших фахівців із Вінницького та Хмільницького районів організували тренінг за програмою «Самодопомога Плюс: Груповий курс управління стресом для дорослих». Протягом п’яти днів вони опановували навички турботи про інших у щоденному спілкуванні, пізнавали ази комунікації, розбиралася із ситуаціями підвищеного ризику, а також вчилися допомагати людям впоратися із проблемами.

Крім того, наших фахівців навчали турботі і про самих себе. Вони вчилися правильно формувати здоровий режим дня, а також інформаційній гігієні, що у наш час має виняткове значення у контексті ментального здоров’я.

Керівництво Департаменту соціальної та молодіжної політики вдячне партнерам із Асоціації «Лікарі світу» за ініціативу щодо навчання працівників органів соцзахисту області та сподівається на продовження співпраці у напрямку посилення спроможностей Вінниччини у сфері реалізації ветеранської політики держави.