У кожного бувають моменти, коли з’являється відчуття емоційного вигорання, втоми чи емоційного виснаження. Аби ветерани війни та їх родини якомога менше відчували подібних станів, ми продовжуємо організовувати для них заходи культурно-розважального характеру.

  Минулого тижня вони мали можливість відвідати концерт Волинського народного хору під керівництвом Олександра Стадника, що відбувся в обласній філармонії ім. М.Д.Леонтовича. Усі твори цього колективу звертались до світлої сторони душі слухачів, підживлювали силу духу і віру в перемогу.

   Ветерани війни та члени їх сімей також відвідали академічний музично-драматичний театр ім. М. Садовського, де дивилися виставу за п'єсою німецького воїна-драматурга Вольфганга Борхерта «За дверима». Головна ідея п’єси –підтримка тих, хто повернувся з поля бою додому. Вистава запам’яталася неймовірною грою акторів.

  Для діток наших Захисників і Захисниць організували відвідування Вінницького академічного театру ляльок. Малюки дивилися вистави «Вовк і троє поросят» та «Стрибаюча принцеса». Із гарними враженями дітки поверталися додому і  розповідали близьким як їм було цікаво під час дійства.

 Дякуємо партнерам з муздрамтеатру ім. М. Садовського, обласної філармонії та лялькового театру за підтримку наших мужніх воїнів та їх членів сімей у такий непростий час.