Для родин ветеранів війни минулий тиждень відзначився декількома розважально-культурними подіями. Завдяки домовленостям Департаменту із Міжнародною організацією з міграції (МОМ), ветерани та члени їх сімей відвідали вінницький аквапарк «Маяк» і отримали безліч позитивних емоцій під час відпочинку.

Також минулого тижня наша дітвора мала можливість переглянути мультфільм «Тролі. Знову разом». Перегляд мультика малечею став можливий завдяки співпраці Департаменту із кінотеатром Filmax. Щиро вдячні керівництву кінотеатру за підтримку родин ветеранів війни.

Для найменших діток організували відвідування лялькового театру, де вони переглянули вистави «Подорож маленької зіроньки» та «Веселі ведмежата». Маленьким відвідувачам дуже сподобалися пригоди головних героїв, за що вдячні нашим партнерам з Вінницького обласного лялькового театру.

Дорослі ж мали можливість почути улюбленіші арії та уривки з творів Джузеппе Верді у виконані симфонічний оркестру. Концерт «Великий Верді» відбувся у стінах Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича. Вдячні керівництву філармонії за співпрацю!