Коли багатьом людям ставиш питання «Що робить Вашу родину щасливою?», вони часто говорять про спільний сімейний відпочинок. Дійсно, нічого так не об’єднує, як можливість разом провести дозвілля. І в цьому ми з великим задоволенням допомагаємо Захисникам, Захисницям та членам їхніх родин, влаштовуючи безліч цікавих заходів.

Для покращення осіннього настрою, сім’ї ветеранів відвідали Центр соціальної допомоги та реабілітації дітей "Шанс". Поїздка до кінної стайні, що в Яришівці, запам’яталася прогулянками верхи, частуванням коней улюбленими ласощами та прослуханою інформацією про користь іпотерапії. Щиро дякуємо керівнику закладу Сергію Новотарському та Міжнародній організації з міграцій МОМ за надану можливість гарно відпочити.

Захоплюючим проведенням часу для діток героїв став похід в ляльковий театр. Дітлахи із захватом спостерігали за театральним дійством. Під час перегляду вистав «Річкова фея Агайя» та «Ще раз про червону шапочку», маленькі відвідувачі мали можливість також взяти участь у виставі і на мить зануритися у казковий світ.

Найромантичнішим моментом цього тижня став виступ  квартету «Експромт» із солістами обласної філармонії. Виконавці порадували слухачів відомими хітами української та зарубіжної естради. А їхня «Кава з краплями дощу» розвіяла осінній смуток своїми неймовірними музичними композиціями. Вдячні керівництву Вінницької обласної філармонії ім. М.Д.Леонтовича за співпрацю.